The Big Apple

Her i efteråret, der gik, var vi en tur i New York. Det er som altid en spændende by. Massevis af ting at se og gøre. Og lige nu sidder jeg og fortryder, at jeg ikke benyttede chancen, jeg havde, da vi var der til at købe nogle af julegaverne derovre. Der var jo udsalg, så jeg kunne have fået en del tøj til vores børn meget billigt. Men det tænkte jeg jo ikke på. Det gik jo også hurtigt.

Billigt til USA

Det var min mand, som kom hjem en torsdag aften og fortalte, at han havde fundet 2 billige flybilletter til USA her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/usa/ . Vi skulle afsted om lørdagen og være væk i en uge. Han havde taget fri, så vi kunne få noget tid sammen. Det er den slags, han gør. Lige pludselig, så tager han bare en beslutning – af de sjove – og så gør vi det, han har besluttet. Vi kom derfor til New York i en fart. Og det var vidunderligt. Dels at have ham helt for mig selv i en hel uge, dels at opleve byen. Fart og farver. Spektakel og små, stille steder. Vi besøgte selvfølgelig alle seværdighederne, man bare skal opleve. Vi spiste italiensk, kinesisk og græsk mad i forskellige bydele. Og naturligvis fik vi også massevis af kæmpestore amerikanske bøffer og burgere. Jeg tog faktisk 2 kilo på. (Dem har jeg fået løbet af, selv om det var hårdt!)

Min søde mand

Min mand var virkeligt sød. Han er ofte i New York, så han kender byen ret godt. Han fik vist mig mange af de små steder, han kender, hvor der ikke er så mange turister. Vi kom ligesom ind i små, lokale nabolag, hvor vi talte med beboere om, hvordan det er at bo i et af verdens største finanscentre. Meget interessant og lærerigt for mig.

Vi besøgte naturligvis også de meget dyre steder, hvor man kan se, at det kun er eliten, der har råd til at komme. En by fuld af kontraster. Rig og fattig side om side. Idyl og kaos side om side. Jo, jeg må sige, at det var en kæmpestor oplevelse for mig. Jeg vil gerne udforske den by meget mere. Måske skulle vi planlægge en tur derover i lidt bedre tid.

New York er altid cool

Jeg får en idé. Måske lidt skør og lidt overdreven. Men hvad om vi tog til New York i slutningen af november 2020? Sådan for at opleve Black Friday derovre? Jeg skal vist til at lede efter billige flybilletter til New York allerede nu. Er det ikke noget med, at de siger, at, jo tidligere man booker sine flybilletter, jo billigere er de? November er måske ikke den behageligste måned at opholde sig i New York i, men det gør da ikke noget. Hvis vi ved det, kan vi jo nå at få de tykke vinterjakker frem og med os. Vejret er vel ikke dårligere, end det er her i Danmark på det tidspunkt. Gad vide, om man kan booke en flybillet dertil allerede nu her i december 2019. Hvis det kan lade sig gøre, så ved jeg godt, hvad vores fælles julegave til hinanden skal være.