Sjovt og lærerigt

Det ser ud, som om at vi kommer ind i endnu en periode, hvor vi ikke kan bevæge os frit ud i landskabet. Og det er jeg ked af. Jeg havde nemlig planlagt, at vi – det vil sige mig og mine medarbejdere – skulle ud på en udflugt. Sådan en udflugt, hvor vi kan få lov til at lave noget sjov teambuilding sammen og få en underholdende dag ud af det. Det har jo vist sig, at det kan betale sig at bruge en dag på det. Det giver meget mere sammenhold, og alle bliver ligesom meget mere effektive.

Tænkte på GPS

Egentlig havde jeg lagt mig fast på at booke sådan en dag med et firma, som laver noget GPS skattejagt. Men jeg er bange for, at jeg kan kaste en hvid pil efter det. Det foregår jo i byens rum. Og hvis vi ikke må rende rundt – frit – så kan det jo ikke lade sig gøre. Men måske alligevel. GPS er jo noget med geographical position systems. Kunne man ikke lave sådan noget virtuelt? Måske med nogle videoer eller drone-optagelser fra de steder, som deltagerne ellers skulle have besøgt fysisk? Og så lave det via Zoom, eller hvad det nu hedder? Det kunne måske være en udfordring for firmaet, jeg havde tænkt mig at kontakte. Det må da kunne lade sig gøre at lave en app, der kan isolere grupperne for sig selv. Lidt ligesom Xbox spil, du ved.

Ikke helt det samme

Jeg ved godt, at det ikke er det samme, men måske kunne det redde de medarbejdere, der ligesom ikke er helt med på vores filosofi i virksomheden. Jeg ved godt, at det bedste ville være, hvis vi fysisk kunne tilbringe en dag sammen med sjove aktiviteter og få bragt de svagere medarbejdere ind i teamet. Og jeg ved godt, at de svagere medarbejdere ikke er dårligere kvalificeret end de stærke. De har bare ikke haft tiden til at komme med ind i vores jargon, og det kan være meget afgørende. Især nu, hvis vi ikke kan bevæge os frit, og bliver tvunget til at sende dem hjem, så de kan arbejde derfra. Det er et skærende punkt i min virksomhed. Jeg har ansat to nye medarbejdere. De er superdygtige, men de skal lige lære os andre at kende, førend de kan være helt effektive. Det er jo i bund og grund grunden til, at jeg havde planlagt eventet.

Vi er lidt i limbo

Og det er meget – ja utroligt – irriterende ikke at vide, hvor vi står. Må vi, eller må vi ikke. Jeg ved jo godt, at vi ikke må forsamle os i store grupper. Derfor skulle det være noget teambuilding i små grupper, der spiller imod hinanden. Og jeg havde brugt lang tid på at finde firmaet, der arrangerer eventet. Jeg havde søgt på Google efter ”Teambuilding København” og havde set, et, som virkeligt har erfaring med udvikling. Desværre har jeg ikke fået ringet til dem endnu. Og jeg er ikke sikker på, om det er det rigtige tidspunkt lige nu. Det ved jeg vel i morgen, når vi ved, om vi får endnu flere hårde restriktioner i Københavnsområdet.

Sjovt og lærerigt
Rul til toppen