Pak til London & Malaga

For nogle år tilbage havde jeg købte flybilletter til London om sommeren. Der var varmt, og jeg havde pakket noget tøj, som så godt ud, men desværre ikke var i det rigtige materiale til en varm storbyferie. Jeg ville ønske, at jeg havde haft en let bomuldskjole for eksempel. Fordi det var så varmt, og jeg gik så meget, blev mine fødder hævede, og mine såkaldte gå-sandaler var slet ikke egnede til, at jeg var på fødderne så meget. Jeg var ukomfortabel på hele turen – og det er en skam.

Billige flybilletter

Nu har jeg så købt billige flybilletter til Malaga, og med min London pakkekatastrofe i tankerne var jeg fokuseret på ikke at gøre den fejltagelse igen. Jeg ville gerne pakke let og også have det rigtige med denne gang. Så det gjorde jeg!

Jeg tog tøj med, jeg vidste, jeg ville være komfortabel i. Tøj, jeg også bruger derhjemme, og som jeg holder af. Det var ikke fordi, det var noget særligt, men det er tøj, der er MIG, og som jeg ved, at jeg er komfortabel i. Og ved du hvad? Jeg fik faktisk en del komplimenter, og mon ikke det er fordi, jeg følte mig godt tilpas i det tøj, jeg havde på. Det tror jeg bestemt på.

Jeg havde intet problem med at vaske midt på min tur og tage de samme outfit på igen for anden gang, fordi det jo alt sammen er tøj, jeg er godt tilpas i og ser godt ud i. Du har sikkert også dine favoritdele, som du bruger hjemme. Gør dem til en del af din rejsegarderobe. Du ved jo, at det fungerer for dig!