Låne penge eller sælge guld?

Lån penge online hvis du som tusindvis af danskere har fået afslag i banken. Mange er af den opfattelse, at renterne på online lån er skyhøje, men vælger du de rette online lån udbydere, så er virkeligheden en anden. Går du ned i banken vil lånet blive delt specifikt op i enten billån, huslån, SU lån, forbrugslån osv. Vælger du at låne penge online, er et lån et lån. Og det gælder også de meget populære kviklån, se her: https://xn--billige-kvikln-xib.dk/

Du vil ikke blive spurgt om, hvad pengene skal bruges på og eller andre nærgående spørgsmål. Du bestemmer fuldstændig selv, om pengene skal bruges på en rejse, en bil, en fladskærm osv. osv. Uanset hvad pengene skal bruges på, så er renten den samme, og betingelserne er de samme.

Der kan være mange grunde til, hvorfor du har brug for at låne penge. Det er bestemt ikke noget at skamme sig over at skulle låne penge, og langt de fleste har på et eller andet tidspunkt set sig nødsaget til at gøre det. Problemet er bare, at rigtig mange får afslag i banken, og har du virkelig brug for pengene, så står du i en uholdbar situation.

Er det svært at blive godkendt?

Jamen er det ikke svært at blive godkendt? Nej, det er faktisk ganske let at blive godkendt til et online forbrugslån. Du skal minimum være fyldt 18 år, og du må ikke være registreret hos RKI, se eventuelt mere på lånesiden Smart-lån.dk

Der findes online lån udbydere, som tilbyder de såkaldte RKI lån eller lån trods RKI, men pas på; renten og betingelserne kan sende dig ud i bundløs gæld!

Guld?

Sælg guld er også en måde at skaffe sig penge på, hvis altså du har guld som f.eks. guldsmykker eller guldmønter liggende. Sammenligner du guldpriser 5 år tilbage, er det ganske imponerende, hvor meget de er steget. Lige nu kan du faktisk få bedste priser på guld, og du behøver ikke at have ret mange gram guld liggende, før det er flere tusinde kroner værd.

Jo højere karat guld du har liggende, jo højere en pris får du. Har du 14, 18 eller 24 karat liggende, så er du sikret en rigtig god guldpris. En populær måde at sælge sit guld på er via nettet. Du bestiller blot en forsikret kuvert hos en online guldsmed eller guldopkøber, som du sender retur og kort tid efter, får du en pris på guldet, som du kan acceptere eller afslå.

Hvis du ikke har guld at sælge eller har lyst til et lån, kan det jo være, du skal se nærmere på en egentlig kassekredit.