Kiropraktisk behandling

brown and black clipboard with white spinal cord print manual

Det her med, at hjemmearbejde er blevet meget mere acceptabelt, er du sådan set glad for. Din chef er ikke i tvivl om, at du faktisk får arbejdet. Du har nemlig vist ham, at når du arbejder hjemmefra, så er du faktisk mere effektiv. Det betyder også, at du har fået lov til at arbejde hjemme i to til tre dage om ugen. Det er du glad for. Det betyder nemlig, at du selv bestemmer, hvornår du arbejder. Det betyder også, at du slipper for at skulle køre fra Værløse ind til Københavns centrum. Selvom køreturen ikke er så lang, så er der dog ofte meget trafik. Og du er rigtig glad for, at du slipper for at bruge benzin til bilen – og sparer tid. Tid er penge. Benzin koster også penge.

Hjemmekontor og ergonomi

Du har derfor indrettet et hjemmekontor i soveværelset. Det er det eneste sted, du kan finde, hvor du faktisk kan lukke døren – og fortælle resten af familien, at du ikke vil forstyrres, fordi du arbejder. Hidtil er det gået fint med dit arrangement derhjemme. Der er dog et problem: Du er begyndt at få ondt i ryggen. Stolen, du sidder på, er nemlig ikke en ergonomisk kontorstol. Det er bare sådan en spisebordsstol. Den er hård at sidde på. Efterhånden som arbejdsdagen skrider frem, så bliver den faktisk rigtig ubehagelig at sidde på.

Ondt i ryggen

Selvom du faktisk rejser dig jævnligt op fra stolen for at bevæge dig i nogle minutter, så er rygsmerterne ved at blive rigtigt irriterende. Og det fører til, at du er begyndt at finde på alle mulige svinkeærinder, inden du rent faktisk sætter dig på stolen.
Dine smerter er ved at tage overhånd. Og det skal du altså gøre noget ved. Du skal ikke bare tage nogle af de smertestillende piller, som du kan købe i håndkøb. Du kunne gøre det, at nogle af de penge, som du allerede har sparet ved ikke at købe så meget benzin, bruger du på to ting:

Det ene ting, som du skal bruge penge på, er: Du skal købe en ordentlig kontorstol, som du sidder godt og behageligt i. Den skal kunne støtte både din lænd og din nakke. Og så skal du også kunne indstille hvor højt – eller lavt – armlænene skal sidde, hvis du vælger en model med armlæn.

Til kiropraktor i Værløse

Den anden ting er at henvende dig til denne kiropraktor i Værløse her, som kan hjælpe dig af med dine rygsmerter. Det er vigtigt. Og en kiropraktor kan sikkert hjælpe dig. Da du nu har siddet på en dårlig stol ved et skrivebord lige siden Corona brød ud, så er der nemlig stor sandsynlighed for, at du er begyndt at udvikle en skæv ryg. Ingen af os er nemlig bygget totalt symmetrisk. Derfor sidder vi ofte og kompenserer for små skævheder eller deformiteter i vores skelet. Det er den kompensation, der giver os smerter. Det er den slags små problemer i skelettet, som kiropraktoren kan hjælpe dig med at rette op på, så du kan få smertefrie arbejdsdage, når du skal arbejde hjemmefra.

Kiropraktisk behandling
Rul til toppen