Bed and breakfast er afslapning til en god pris

Skøn ferie i b & b

Sommeren har lagt sig over Danmark, og nu hvor vi ikke behøver at bekymre os om corona-pandemien, er det på tide at søge ud i landet igen og tage på ferie.

De sidste to år har været rigtig hårde, og der har ikke været meget overskud til at komme afsted ud og opleve noget.

Mange af os har nok næsten glemt, hvordan det er at være på ferie og ikke bare at skulle holde møder over computeren kun iført skjorte og underbukser.

Derfor er det en fantastisk mulighed for rigtig mange danskere at komme afsted på ferie nu, hvor vi har chancen. Det gælder også for dig!

En oplagt mulighed er for eksempel bed & breakfast, hvor du kan få masser af skøn afslapning til en suveræn pris i forhold til så mange andre ferieformer.

Læs med her og bliv klogere med tre gode grunde til, hvorfor du bør vælge et bed & breakfast på din ferie her til sommer.

Kom ned i gear

Endelig kan du igen komme ud og opleve det skønne Danmark. Men hvordan?

Det kan både være med hotel eller AirBnB – eventuelt kan du også sove på vandrehjem eller endda sove i et shelter.

En gemt perle, når det omhandler danske ferieboliger, er bed & breakfast. For hvad mere har du brug for? En god seng at sove i og en dejlig morgenmad til at starte dagen på.

Måske kan du genkende, at hverdagen tit kan blive lidt basisk og firkantet – især hvis meget af den foregår foran en computerskærm med mange tal. Derfor er det ekstremt vigtigt for dig at komme ned i gear gang i mellem og slappe godt af.

Den danske sommer

Uanset om det er i en storby eller langt ude på landet har Danmark rigtig meget at byde på.

Det kan være, at du kan finde et lille hyggelig bed & breakfast i en landsby tæt på stranden? Det er en oplagt mulighed for dig, der gerne vil kombinere dansk sommer med hyggelig kystby. Du kan tage ned at sole dig om formiddagen, hvor solen ikke er alt for skarp. Senere kan du snuppe en is i den lille isbod inde i byen – hvilket forresten også blot er et stenkast væk fra stranden. Derefter kan du grille eller tage ud på restaurant sammen med venner, kæreste, familie eller bare dig selv – uanset hvad er der en omfavnende følelse af at være velkommen i de danske kystbyer.

Lige så godt – blot billigere

Bed & breakfast er billigere end de fleste hoteller og sommerhuse. Det betyder dog ikke, at de er værre på nogen måde.

Et bed & breakfast kan præcis det samme, og du har et bredt udvalg af steder, du kan vælge imellem at tage hen til.

Desuden ligger de fleste bed & breakfasts også spredt langt rundt i Danmark, så du skal først meget langt ud, før du må afskrive at finde et dejlig bed & breakfast at overnatte på.

Bed and breakfast er afslapning til en god pris
Rul til toppen