Jobs med mening

Jeg har altid gerne ville have et fritidsjob der gav mening. Et job der var mere end blot at sidde bag en kasse. Mere end at sælge morgenbrød eller plukke jordbær. Et fritidsjob der passede til mine interesser, min hverdag og min uddannelse. Desværre er dette ikke altid lige let. Jeg blev derfor rigtig glad da jeg fandt hjemmesiden faadetgjort.dk. Virksomheden formidler småjobs mellem privatpersoner i Danmark. Eller rettere: Det gjorde den – den var nemlig starten på det helt forrygende virksomhedseventyr, der i dag er kendt som Ageras A/S.

Lignede dengang noget andet

Der findes lignende sider rund andre steder på nettet. Fx kan man også arbejde med en side som Den Blå Avis eller nogle af de professionelle jobsider. Undertegnede har fx selv med succes fundet et lille fritidsjob på Den Blå Avis som avisbud (hvilket dog efterhånden er lidt tid siden). Alligevel vil jeg til enhver tid anbefale at bruge den service som ovenstående hjemmeside stiller til rådighed. Deres side er optimeret til at dække netop dette ene behov og fungerer på dette punkt langt bedre end alternativerne. Når siden tilmed er billigere er det jo en stor fornøjelse. De har forskellige betalingsprofiler.

Jeg er ikke sikker på hvilken der er bedst, og kan kun tale af egen erfaring. Jeg havde oprettet en standardprofil, der ikke kostede meget mere end en uges lommepenge. Jeg glemte at melde mig fra, og bliver løbende kontaktet med jobtilbud. Det er faktisk ret rart op opmuntrende at se, at der er mennesker der gerne vil have ens arbejde.

På siden har jeg tilbudt min service som babysitter i weekender. For at det ikke skal være løgn, tilbyder jeg også lektiehjælp i folkeskolen. Begge jobs har med børn og uddannelse at gøre og kræver pædagogiske evner. Det er jeg rigtig glad for, da det er denne type arbejde jeg brænder for. Ved at arbejde med babysitning og lektiehjælp. Jeg kan arbejder når det passer mig. Jeg kan arbejde med mennesker. Jeg har fundet jobs med mening.

Og hvis du læser med her, kan du se, at andre bestemt har gjort det samme: https://ivaerksaetterhistorier.dk/ageras-rico-andersen-har-ingen-plan-b/