Indpakning og emballering

package, gift, christmas

Er du et af de der kreative mennesker, der er god til at sætte farver sammen, klippe og klistre og finde på? Hvis ja, så er du altså et heldigt menneske. Du har jo uanede muligheder for at kunne udfolde din kreativitet. Og du er sikkert også allerede klar over, at der findes en masse materialer, som vi får ganske gratis, som du kan bruge til dine kreationer.

Genanvendes

Har du ikke ofte stået og overvejet, om den emballage, som du lige har fået via shoppen, du bestilte en vare fra, kunne genanvendes i en af dine kreationer? Var det en papkasse? Er det et stykke flot gavepapir? Eller er det et lille stykke bobleplast, som du kan bruge til at duppe maling på en af dine kreationer med? Du har uanede muligheder med al den emballage, som du får. Om det er en papæske, der har været brugt til at opbevare kiks eller cornflakes i, eller om det er et paprør er lige meget. Du kan genbruge det hele. Du har måske også et værelse, som er specielt dedikeret til din kreativitet? Et hobbyrum? Et sted, hvor du opbevarer al det pap og papir, som du får, når du køber varer. Du er da et heldigt menneske, hvis det er tilfældet.

Bæredygtig emballage

Jeg håber bare, at dit hobbyrum er stort. Det er nemlig sådan, at du ikke kan nænne at smide noget, der kan genbruges, væk. Det hober sig bare op i hobbyrummet – og på et tidspunkt kan du nok slet ikke følge med, når det handler om at få genbrugt al den bæredygtige og miljøvenlige emballage, du efterhånden har fået samlet sammen.

Og hvad gør du så, når du begynder at føle dig klemt inde imellem bølgepap og gavepapir? Det er jo det, der sker, når du skal bruge en bestemt farve til et projekt, du har gang i. Så kan du ikke finde tuben med maling i – eller tuschen. Kaster du dig over et større projekt i håb om at få fjernet nogle af papkasserne? Eller bliver du irriteret og skærer papir, kasser og poser af genbrugsplast i mindre stykker, så du kan få det hele ned i en kasse, som du så smider til genbrug?

Gavepapir som eksempel

Eller gør du det, at du putter gavepapir i en kasse og poser i en anden kasse? Bånd og snor bliver rullet til små ’garnnøgler’ og lagt i en tredje kasse? Ja, mit spørgsmål handler sådan set ikke om andet end, at jeg gerne vil vide, hvordan du holder orden i dit hobbyrum. Har du nogle gode tips og idéer til, hvordan vi andre kan holde orden i vores hobbyrum. Mit er nemlig altid meget rodet. Og jeg ved, at jeg ikke er alene om at have et hobbysted, der altid er kaotisk. Så et par tricks til hvordan du opbevarer miljøvenlig emballage, gavepapir, bobleplast mv. vil være meget velkomne. Og ja, er du ikke et kreativt menneske, der godt kan genbruge gamle paprør eller gavepapir, så er du nok et af de andre heldige mennesker, der ikke har problemer med at smide det til genbrug.

Indpakning og emballering
Rul til toppen