Hvad er et personførende hejs?

Der er ved at komme godt gang i byggebranchen igen. Det er fint. Det er godt for samfundsøkonomien. Og det er godt for dig, som er entreprenør. Du har faktisk allerede set, at det kan være lidt svært at nå det hele. Der er mangel på kvalificeret arbejdskraft. Du har brug for flere montører, installatører og andre håndværkere, så I kan nå alle de deadlines, som du har sat. Det er svært at nå det hele. Og der vil være nogle få forsinkelser i nogle af de byggeprojekter, som du allerede har kontrakt på.

Undgå forsinkelser

Da forsinkelser i forholdsvist store byggeprojekter kan medføre nogle kraftige bøder, så vil du naturligvis ikke have, at der kommer mange forsinkelser. Det er da klart nok. Men hvad kan du gøre, for at det går lidt hurtigere på byggepladserne? Håndværkerne, du har ansat, gør deres bedste. De arbejder ofte over i mange timer. (Som også koster.)

En mulighed er, at du investerer eller lejer personførende hejs, så de (håndværkerne) kan komme hurtigt op på 8. etage – der, hvor der skal laves elinstallationer, eller hvor der skal monteres vinduer i alle mulige størrelser. Alt efter hvor stort det personførende hejs er, kan der blive sparet ret meget tid. Et af de rigtigt store hejs kan løfte op til 44 personer op i 60 til 90 meters højde i løbet af 1 minut. Det er ret hurtigt.

Personhejs – et mindre af slagsen

Så du skal måske bruge lidt af din kostbare tid på at regne lidt. Hvor mange personer skal løftes højt op – sådan i gennemsnit for hvert projekt? Er det kun 5 personer? Ja, så kan et lille, personførende hejs med vejledning være den ideelle løsning for din virksomhed. Er det 15 personer – så skal du måske kigge efter et lidt større personhejs. Du ved godt, at du kan leje personhejs, ikke? Du behøver ikke at købe et, hvis du ikke har så mange projekter.

Hvad er et personførende hejs?
Rul til toppen