Gratis lån?

Gratis lån? Ja, det lyder som noget, man kun kan drømme om. For hvem tilbyder dog, at man kan låne penge uden renter og gebyrer: Lån-gratis.dk. Det er vel næsten kun familie eller venner der ”yder” denne service. Men det er faktisk muligt at få et online lån helt gratis. Du kan dog ikke låne særligt mange penge og lånets løbetid er også meget kort ca. 30 – 60 dage.

Hvem tilbyder så disse gratis lån?

Der er 4 udbydere med første lån gratis hos Vivus, Ferratum, Simbo og Lendon, som tilbyder disse herlige gratis lån.

Vivus tilbyder kun gratis lån til nye kunder. Hvor meget du kan låne afhænger af din alder. Er du fra 20 – 22 år kan du højst få et gratis lån på 2.000 kr. Er du 23 år og derover kan du højst låne 4.000 kr. som ny kunde. Uanset din alder, så skal lånet være betalt tilbage inden 30 dage, ellers løber der renter, gebyrer og omkostninger på dit lån.

For at få et gratis lån hos Vivus er der nogle krav du skal opfylde for at blive godkendt. Kravene er følgende:

OBS: VIVUS tilbyder nu kun 50% rabat på renter og gebyrer til nye kunder

Du skal være fyldt 20 år. Dansk statsborger, telefonnummer, bankkonto og folkeregisteradresse der ikke må være adressebeskyttet. Din e-mail skal være aktiv. Du skal have NemID. Du har ingen mulighed for at få et lån, hvis du er registreret hos Experian eller Debitor Registret. Vivus er en af de firmaer i branchen med de bedste anmeldelser på Trustpilot.

Ferratum

Nye kunder kan få et gratis lån hos Ferratum. Der er dog tale om et lille beløb, du kan højst låne 3.000 kr., men har man slet ingen penge, så er 3.000 kr. meget. Løbetiden på lånet er højst 30 dage.

Men der er visse enkle betingelser du skal opfylde for at få et lån hos Ferratum. Du skal være fyldt 23 år, dansk statsborger, dansk CPR-nummer, dansk folkeregisteradresse, aktiv e-mailadresse og mobilnummer registreret i dit eget navn. Hos Ferratum kan du få pengene på din konto allerede samme dag. Blot du godkender din låneansøgning på hverdage eller udbetaling i weekenden også hos Weekend Lån DK.

Lendon

Lendon er et egentligt finansieringsselskab, der er privatpersoner, der er gået sammen. Og er villige til at låne lidt penge ud til personer der er i en lidt presset økonomisk situation.

Det højeste beløb du har mulighed for at låne er 5.000 kr. Før du kan låne penge hos Lendon, kræver det at du bliver registreret som medlem. Der ud over er der krav til din alder som skal være minimum 20 år og dansk statsborger. Du skal have en mobiltelefon der er registreret i dit eget navn. Bankkonto med netbank og NemID.

Uanset om du er ny eller tidligere kunde hos Lendon, er alle lån, uanset størrelse, gratis hvis du betaler tilbage inden 30 dage. Vælger du først at betale tilbage efter at de 14 dage er gået, vil du skulle betale renter, gebyrer og omkostninger på dit lån.

Så det er muligt at få et gratis lån, men da der er meget kort tid til at betale lånet tilbage, er det vigtigt ikke at låne mere end absolut nødvendigt, så man er sikker på at kunne betale lånet tilbage til tiden og derved undgå unødvendige ekstra omkostninger.