Testamente-rådgivning

Han skal giftes for 3. gang. Utroligt. Ikke fyldt 50 endnu og allerede på hustru nr. 3. Ok. Jeg ved ikke, om jeg skal være imponeret eller skuffet over ham. Lærer han det? Har han virkeligt fundet kærligheden, sådan som han drømte om, dengang vi var helt små? Jeg håber, han har fundet sin kærlighed.

Min bedste ven

Det er min bedste ven, jeg taler om. Han har haft et liv med mange eventyr og mange piger. Han giftede sig første gang, da han var ret ung. De fik 2 børn. Men så var det lige som om, at de voksede fra hinanden. Han var i fuld gang med at bygge sin karriere op. Havde ligesom ikke tid til familielivet, sådan som de havde drømt om. Så han blev skilt. Og ret kort tid derefter giftede han sig igen. Med nr. 2. Det var et kort ægteskab. Skilsmissen blev de ret hurtigt enige om. Han flyttede tilbage til byen, vi kom fra. Sidenhen er han flyttet rundt ret mange gange.

Masser af bolighandler

Hver gang har han solgt og købt sin nye bolig. Jeg tror ikke, at jeg tager fejl: Han er vist flyttet mere end 10 gange. Hold da op. Han har brugt mange penge på advokater, der har sørget for at få alle hans papirer i orden. Fx sådan noget som at skulle betale for afgifter til staten, når et nyt skøde skulle tinglyses. Bare tjek ”skøde pris” på nettet, så vil du se, at det ikke kun er prisen på at få lavet en skødeskrivning, du skal betale. Nej, der er også afgifter. Men det er jo ikke kun skøderne, der skulle ændres, hver gang han skulle flytte. Nej, han har jo den her utrolige – men mærkelige – kærlighed til sine børn. Også selv om han egentlig ikke har vist dem den.

Striber af testamenter

Hver gang der er sket en ændring i hans liv, har han også ændret i sit testamente. Da han købte lejlighed nr. 4, fik han for første gang testamente rådgivning. Det koster også. Nu har han en fast testamente rådgiver. Gad vide, om han får rabat. Eller noget i den retning.

Den rådgiver skal så i sving igen. Det koster også. Nu skal hans nye kone vel også inddrages i det. De har jo været ude for at købe en fælles bolig, så alle deres børn kan komme hos dem, når de vil det. (Han har som sagt 2 og det, har hun også.) De har fået en stor, lækker lejlighed med masser af plads. Jeg tænker, at de har delt udgifterne. Han har jo rigeligt af dem i forvejen. Selvom hun arbejder i et stort boligselskab, og han stoler på hende 100%, så håber jeg da, at han har været fornuftig nok til at få sat en købermægler – se her på sin side af sagen. De har jo fortalt mig, at de ikke vil have fælleseje.Så hvem arver?

Og, jeg håber virkeligt, at det lykkes for ham nu. Han virker glad og lykkelig. Hans kommende viv er en sød og glad dame. Lad os bare håbe, at han ikke bliver kastet ud i flere eventyr med at skulle skilles eller flytte.

Testamente-rådgivning
Rul til toppen