Sydspanien – ledige jobs?

sydspanien - malaga

Din datter er frustreret. Det kan du læse på de mails, hun sender dig. Et eller andet sted vakler hun, fordi hun mener, at hun har taget fejl, dengang hun valgte at studere arkæologi. Jo, det er spændende nok, og det falder jo godt ind i en familie, der er glad for de kongelige. Dronningen er jo uddannet som arkæolog.

Men din datter har ikke særligt gode udsigter til at få et job. Og hun er lidt træt af at kæmpe med heden nede ved de store udgravninger i det nordlige Grækenland. Hun vil væk derfra, og er begyndt at tænke i baner, der peger i retning af filosofi eller psykologi.

Lidt bekymret

Du er bekymret. Og du er meget i tvivl om, hvad og hvordan du skal råde hende. Der er jo mange spørgsmål gemt i hendes mails. De fleste af dem kan du ikke svare ordentligt på. Dit eneste råd til hende, lige nu, er derfor, at hun skal forklare chefarkæologen, at hun rejser. Hun skal komme hjem og få en pause fra heden og skoldningerne på skuldrene. Hun skal have lidt tid til at tænke sig om, inden hun også springer fra studierne. Ok, den der med psykologi er muligvis ikke så dårlig. Der er behov for psykologer på det danske arbejdsmarked.

Flere og flere mennesker går i psykoterapi, fordi de har en dårlig livskvalitet. Men er det din datters mission at hjælpe frustrerede mennesker til at få det bedre? Du er ikke helt sikker. Måske vil det bedste for din datter bare være, at hun finder et job og tager et sabbatår, og får styr på sine tanker og ønsker.

Dansk job i Malaga

Et sabbatår kan hun bruge på mange måder. Hun kan fx tage til Australien som au pair – eller hun kan søge et job i Sydspanien, hvor hun får kendskab til det spanske samfund og livsstilen dernede. Et sted, hvor hun både kan nyde solen uden at behøve at skulle grave efter gamle potteskår.

Du ved, at der er jobs i Spanien. Du har nemlig undersøgt muligheden for at komme derned selv. Du så en lille annonce et eller andet sted, og det satte tankerne i gang. Et år i Spanien kunne være lækkert. Og annoncens beskrivelse af jobbet i Spanien var slet ikke uinteressant. Ok, den var henvendt til lidt yngre mennesker end dig selv. Men den udelukkede bestemt ikke, at også lidt ældre mennesker kan varetage et job som kundeservicemedarbejder.

En god løsning på et sabbatår

Måske er det en løsning, der kan hjælpe din datter til at tage en beslutning vedrørende arkæologi, psykologi eller filosofi? Det kan i hvert fald give hende noget at arbejde med og tænke på, som ikke kun handler om fremtiden, som lige nu er usikker. Hun kan få stabilitet ind i sit liv. Hun kan tjene sine egne penge og hvem ved? Måske kan hun også få en lidt større forståelse for, at livet er fyldt med overraskelser – gode og dårlige. Det er ikke en bane, man har udstukket og bare skal følge.

Sydspanien – ledige jobs?
Rul til toppen