Mærkevarer fra Spring Copenhagen

Sommeren er her. Det er dog endnu en lidt tvivlsom sommer. Vejret er ikke godt. Regn og torden. Lidt for koldt. Det er ikke helt det, man normalt forbinder med sommervejr. Men håbet er der. Sommeren er jo kun lige begyndt – og i løbet af de kommende uger skal du faktisk med til adskillige sommerfester. Om det bliver fest, udendørs eller indendørs, kan du – eller I – ikke spå om. Men I ved, at det bliver gode fester. Du får en del udgifter i forbindelse med festerne, du skal med til. Dels skal du rejse til både Sjælland og Jylland. Dels skal du købe værtindegaver. Du vil også gerne have noget smart tøj at tage på, når du skal til fest. Så der skal laves budget for benzinforbruget (puh – prisen stiger jo dagligt, så det er lidt svært at lave et præcist budget.) gaverne og tøjet.

Budgettet

Nu da du er usikker på benzinbudgettet, så kan du jo bare bestemme, at du fikserer et beløb til nyt festtøj. Det er nemt nok. Og så kan du jo sørge for, at du bruger lidt færre eller lidt flere penge på værtindegaverne alt efter, hvordan det øvrige budget ser ud. Det der med tøjet er du ret sikker på. Du ved, hvad du vil have – og du ved nogenlunde, hvor mange penge du skal bruge på klæderne og skoene. Værtindegaverne? Ja, det bliver lidt af hvert. Der er en veninde i Jylland, som skal have en rigtig fin gave. Der er en anden – på Sjælland – som er så nem at være sammen med, at det bare er ligegyldigt, hvad du giver hende – hun bliver taknemlig og glad for hvad som helst.

Træfigur fra Spring Copenhagen

Du har allerede bestemt, at hun skal have en lille træfigur fra Spring Copenhagen – se her. Du ved, at hun samler på dem. Og du har set, at der lige er kommet en ny figur fra firmaet. Den vil du købe til hende. Hun kan sikkert bytte den, hvis hun vil.
Du har også tænkt dig, at du lige vil lave en ordentlig markedsundersøgelse. Du ved jo, fra hvilket mærke den kjole du gerne vil have, kommer fra. Så du går ind og søger på Firefox efter ”Tilbud på mærkevarer”. Det er noget, du tidligere har gjort – og har haft held med. Du fandt faktisk en bluse for noget tid siden – og den var stærkt nedsat. Så måske kan det lade sig gøre at finde kjolen på tilbud. Søgeresultatet henviser dig til en masse tøjbutikkers sites. De har dog ikke kjolen, du vil have på tilbud.

Videre

Så du hopper væk og kigger på de andre sites, der henviser til isenkræmmere, der har tilbud på mærkevarer. Du skal jo også finde en gave til veninden i Jylland. Hun skal have noget praktisk. Noget, hun kan bruge i sin hverdag. Men det skal være noget, der er funktionelt i en børnefamilie. Du kigger og får øje på en popcornmaskine. Den er fedtfattig, skriver de?! Hovsa? Det er vel en maskine, der sørger for, at popcornene kan laves uden fedt? Under alle omstændigheder – en sjov gave. Perfekt til en børnefamilie.

Mærkevarer fra Spring Copenhagen
Rul til toppen