Insektlamper

Jeg er af den overbevisning, at når man køber noget, uanset hvor billigt det end måtte være, så skal man altid forvente det bedste for pengene.  Forleden var jeg i Harald Nyborg, hvor jeg købte en fluelampe. Jeg tro den hedder noget i stil med Sartano. Jeg må nok indrømme, at hvad det angår kvalitet og pris, så har dette valg noget at efterleve.  Det har lært mig den vigtige lektie i livet, at man får hvad man betaler for.  Derudover har jeg også lært noget andet, når jeg skal have bekæmpet mine fluer.  Køb altid en insektlampe, der virker !  Det mente jeg jo også, at jeg havde gjort i første omgang.

Klogere med tiden

Men nu er jeg blevet så meget klogere efter flere timers søgning på nettet.  De bedste finder man, der hvor de professionelle handler.  Insektfangere til bagerier, fiskeindustri og restauranter er rigtig gode og helt uden sammenligning med det andet man ellers kan købe. Det er vigtigt, når man har fluer og andre insekter indendørs, at man handler hos de bedste forhandlere af fluefanger at man føler sig tryg og at pengene er givet godt ud.  Det ved jeg nu, og jeg kan ikke sige tak mange gange nok til dette skadedyrsfirma, der sælger disse prof. Fluefangere.

Det er en helt anden verden nu med giftfri bekæmpelse.  Det er også rart, at de ville sælge disse maskiner med UV lys til private som mig.  Det var også hvad jeg forventede, men man ved bare aldrig. Man hører så meget om kun til salg til engros, fiskebutikker og alle andre. Men når man bliver taget godt om på internettet, der ikke kun er koldt, men også bestrides af kompetente sælgere, så føler man virkelig at det er pengene værd.

Det gør mig både glad og tilfreds med min handel.  Min indkøbte elektriske fluedræber har nu hængt oppe i et par timer, og jeg kan virkelig se forskellen. Der er ingen fluer og insekter mere i mit køkken.  Selv bananfluer bliver bekæmpet effektivt.

Så forstår jeg bedre, at fødevarekontrollen er på jagt efter bagerier og restauranter, der har fluer eller møl. Men de bør jo helt klart købe insektfangere, der hvor jeg og alle de andre bedrevidende handler !

Så nu siger vi her i huset – industri storkøkken og jeg handler de rigtige steder på nettet. Min kone griner lidt af mig, når jeg sidder og klør mig i skægget. Men sådan må man gerne hovere, når man føler, at man har gjort en rigtig god handel