Berlinerluft

Af en eller anden grund, så får jeg altid lyst til at rejse, når fastelavn nærmer sig. Måske har det noget at gøre med, at jeg engang var i Brasilien, mens det var fastelavn her i landet. Og jeg var heldig på den rejse. Jeg nåede nemlig at komme til karneval i Rio de Janeiro. Det var sambaskolernes afsluttende opvisning, som jeg nåede at opleve. Det var en kæmpe oplevelse. Måske forbinder jeg fastelavn med gode rejseoplevelser.

Gerne billige billeter

I hvert fald så sker der altid det, at jeg sådan ca. en uges tid før fastelavn begynder at kigge på flybilletter. Det må gerne være billige flybilletter som dem, man får på https://www.rejsepriser.dk/ . Og de behøver altså ikke at tage mig helt til Brasilien igen. Jeg kunne godt tænke mig at komme ud og rejse. Og det har været vinterferie i ugen lige inden fastelavn i Danmark. Jeg skal arbejde i den uge. De andre, som har børn, vil gerne holde fri, så jeg har intet imod at holde skansen, mens de hygger med deres unger. Bare jeg får lov til at holde fri i ugen lige efter. Så jeg kan komme afsted.

Berlin er super fed

Men et par flybilletter til Berlin ville da ikke være dårligt.  På det tidspunkt er der helt sikkert også billigere flybilletter at få. Flyselskaberne er jo som regel ret hurtige til at sætte priserne efter hvornår folk vil rejse. Og de fleste vil vist nok gerne rejse i vinterferien. De skal måske på skiferie. Det gider jeg ikke. Nej. Så hellere en storbyferie. Lige i ugen efter vinterferien, hvor priserne på flybilletterne falder. Så i år tror jeg, at det bliver en kort tur til Berlin. Måske ikke en hel uge. Måske bare i 3 – 4 dage.

Hvis jeg tager afsted lørdag morgen og kommer tilbage tirsdage eftermiddag, så vil jeg stadig have nogle hverdage herhjemme, hvor jeg kan gå og hygge mig. Det er en god plan.